Ještě člověk, nebo už dobytek?

Na druhou stranu si říkám, Dušane, čemu se divíš, vždyť Hitler konal ve finální křeči úplně to samé. Tušíte-li, že řeč bude o povolávání dětí do války, tušíte správně. Že kyjevská junta verbuje do zákopů duševně i mentálně postižené občany, na to jsme si už tak nějak zvykli, ostatně několikrát jsem o tom i psal a dokládal průkazná videa.

Ovšem tohle, co vyteklo v rozhovoru pro ukrajinskou televizi z odporné tlamy šéfa tamní neonacistické strany Bratrstvo Dmytro Korčinského, to v sobě už přece jen má poněkud odlišnou dimenzi. Nelidskou, bizarní. Nehledě k tomu, že ta zrůda na mě podle výrazu ksichtu dělá dojem totálního psychopata, jímž podle všeho ve skutečnosti také je. Jinak řečeno – vyhlazení slovanského národa pokračuje podle plánu zednářských lóží.

Když si vezmete, že tohle všechno nestvůrná vláda Petra Fialy velkoryse podporuje, že kolektivní Západ, jenž tento konflikt po mnoho let provokoval, je z tohoto přístupu kyjevského režimu štěstím bez sebe, kladu si otázku, kde se v oněch lidech bere ta bestiální chladnokrevnost – posílat na jistou smrt náctileté děti. Srovnání Ukrajiny s nacistickým Německem opravdu nekulhá.

(překlad: aeronet.news)

Dušan Sedlák

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy