OSTRÁ TYGŘÍ STŘEDA: Západní úředníci slábnou

Těžké volby pod vodou máme za sebou. Přestože neobvykle silný déšť, který postihl nejvíce naši zem a nejbližší sousedy, výrazně pomohl s předvolební kampaní prolhané vládě, výsledek je jasným signálem nespokojenosti se signály fialovými. Zvorali, co zvorali, a né málo, proto se jim fialové kolečko trochu polámalo. Nebude jim teď do zpěvu, a naopak my musíme vydržet a pokračovat ve snaze zachránit, co se dá.

Nezpochybnitelné vítezství hnutí ANO je důkazem nespokojenosti napříč celou naší krásnou zemí. Nechci teď zapomínat na to, co bylo za covidu, ale přes velké výhrady a mnohaletou snahu systému zničit Babiše, se to úsilí obrací spíše k Babišovu prospěchu. Lidé mají opravdu dost asociálních západních poskoků, a tak raději zvolí největšího nepřítele fialové vlády. Doufal jsem ve větší úspěch neparlamentních stran, ale bohužel voliči preferují zejména ty nejsilnější hráče.

Tím polámaným fialovým kolečkem je zoufalý výsledek pirátů, který je důkazem, že lidé už pochopili neschopnost těchto novodobých soudruhů. Samozřejmě, že (ne)schopnost digitalizovat stavební řízení těmto vyznavačům západních (ne)hodnot také nepomohl. Volební propad je slabé slovo, protože z 99 zastupitelů získat pouze tři je opravdu zoufalý pád. Strana, která je ve vládě i ve Sněmovně, tím dokazuje, že její pirátský škuner najel na mělčinu.

Pro normálně uvažujícího probuzeného občana není překvapivý tento propad vyznavačů desítek pohlaví a propagátorů drog. Piráti však budou mít velké starosti udržet svoji loď nad vodou. Najít nové vedení je z mého pohledu nadlidský úkol, protože mezi sebou prostě a jednoduše žádnou osobnost nemají. Bartoš byl alespoň rétoricky velmi schopný, a neumím si představit, že ho někdo plnohodnotně nahradí. Ukrajinský premiér Fiala tedy bude mít starosti, což potvrdil svým sdělením, že neodevzdá zemi levici a populistům.

Fiala se určitě bude snažit udělat cokoli, aby ten svůj protičeský kabinet udržel co nejdéle, dobře si vědom, že za rok bude mít velmi potřebného korespondenčního pomocníka. S ohledem na vše co se děje kolem západní snahy udržet válku co nejdéle, a také s ohledem na sílící BRICS, který dedolarizuje svět, se fialovcům určitě nedýchá nejlépe. Přeji jim, aby to vydrželo, a aby se naopak co nejlépe dýchalo českým lidem. A jedeme dále. Proti válce, proti otroctví, proti mnoha pohlavím, proti očkování, proti diktátu EU a dalším nástrojům zla. Tohle je naše země, náš DOMOV!

David Tygr Ploc, předseda strany DOMOV

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy