Víkendová anketa aneb Podle ksichtu poznáte je

Přesněji řečeno – jejich zlé povahy podle ksichtu poznáte. Na první dobrou. Až na jednu zásadní výjimku, u níž mám pochybnosti o pohlaví – když totiž poslouchám zaručené zprávy o radiační situaci v zemi, kde dobře už bylo a nebude, nikdy si nejsem jistý, zda informuje ten či ta… Jeho/její ksicht je však v dané souvislosti výmluvný dostatečně.

Říkal jsem si, že těch vážných témat je všude kolem nás hafo, že dnešní anketu odlehčím. Zas takovou fušku mně to nedalo. Ty jejich ksichty jsou tak profláknuté a výrazově natolik charakteristické, že byste je poznali i ráno ve čtyři, kdyby vás někdo šokově vzbudil.

Kuk 1 – a co dioptrie?

Kuk 2 – panečku, to je nadělení

Mlčeti zlato aneb Když ani chránič nepomůže

Statečný rotný Maňas na frontě s plnou polní

Ten či ta? Tápu…

Časy se mění…

Když se nenávist vcucne do obličeje

Mrazík…, z toho vlevo mrazí doslova

Vzácné chvíle s rodinou

Tchajwanec

Chtěli byste tohle mít doma? Já ani omylem, ani u boudy na řetězu. Přesto i oni mají právo na existenci. Jsem přející demokrat a tolerantní humanista. Koukáte, co, jak jsem se odvázal? Nikomu jejich ksicht neberu, jen jsem šťastný, že mně se nic takového na hlavě neurodilo. Užijte si volební víkend a nevolte ksichty…

Pavel Votruba

Související články

1 KOMENTÁŘ

  1. Cesare Lombroso, rodným jménem Ezechia Marco Lombroso (6. listopadu 1835 Verona – 19. října 1909 Turín) byl italský lékař, biolog a kriminolog pocházející z veronské židovské rodiny.
    Vyšel ze studií frenologie, aby nakonec přišel s teorií, že zločinné sklony jsou vrozené a jsou rozpoznatelné ve fyziognomických znacích člověka. Rozlišoval „rozené zločince, občasné zločince, zločince z vášně, morální imbecily a kriminální epileptiky“. Mimo jiné napsal kniho: O typech zločinných.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy