Trikolora k Foltýnovi: Vláda by měla tohoto nebezpečného blázna odvolat!

Proti výrokům plukovníka Otakara Foltýna se ohradila ve svém aktuálním stanovisku i politická strana Trikolora. Vládní koordinátor strategické komunikace v debatě Pravda není jenom slovo uplynulou sobotu na festivalu ve Slavonicích nazval část občanů jako »zombíky« na poli informační války. U těch nejradikálnějších, jejichž počet odhaduje na 4,5 procenta populace, bude dle Folrtýna zapotřebí »vykopat hluboký příkop«. Někteří z těchto lidí jsou podle něj »svině«.

Trikolora z toho vyčlenila čtyři klíčové body:

Fakt č. 1: Vládní koordinátor strategické komunikace plk. Otakar Foltýn říká, že občané naší země, kteří zastávají jiné politické názory, jsou svině. 

Fakt č. 2: Vládní koordinátor strategické komunikace plk. Otakar Foltýn také říká, že je potřeba tyto lidi izolovat příkopem a karanténou. 

Fakt č. 3: Tyto výroky vládního koordinátora strategické komunikace plk. Otakara Foltýna se nijak neliší od rétoriky, kterou používali protagonisté těch nejpokleslejších a nejzločinnější totalitních režimů minulosti, ať už šlo o režimy nacistické, fašistické či komunistické.

Fakt č. 4: Zatím jsme nezaznamenali, že by se kdokoli z vládních kruhů od těchto výroků vládního koordinátora strategické komunikace plk. Otakara Foltýna distancoval.

Podle Trikolory z toho vyplývají pouze dvě možnosti. »Buď vláda Petra Fialy ještě nestihla na Foltýnovy výroky reagovat, to v tom lepším případě, nebo se vláda s těmito výroky ztotožňuje a plk. Foltýn pouze tlumočí její názory, to v tom horším případě. Pokud se jedná o první variantu, Trikolora vyzývá vládu Petra Fialy, aby se od skandálních výroků vládního koordinátora strategické komunikace plk. Otakara Foltýna neprodleně distancovala a tohoto nebezpečného blázna okamžitě odvolala,« píše Trikolora.

»Pokud by snad šlo o variantu druhou, totiž že také vláda považuje občany, kteří zastávají jiné politické názory, za svině a že si i vláda myslí, že tyto lidi je potřeba izolovat příkopem a karanténou, pak nezbývá než vyzvat širokou veřejnost, aby Fialovu vládu za použití všech myslitelných prostředků dřív, než bude pozdě, odstranila,« dodává se ve stanovisku strany, která jde do nadcházejících krajských voleb po boku sněmovního hnutí SPD a ve většině případů i se stranou PRO Jindřicha Rajchla.

(pk)

FOTO – volitrikoloru.cz

Související články

1 KOMENTÁŘ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy