Kdyby zdi Strakovky uměly mluvit…

»Ten člověk není normální. Pomalu začínám věřit, že kdyby přišly do ČR záplavy, obviní z toho Putina,« reaguje na aktuální výrok jednoho ústavního činitele šéfredaktor aeronet.news. Teď ale kterého, protože normální z nich není žádný. Začněme inkriminovaným výrokem a jméno si na onen dortík posadíme nakonec jako onu pomyslnou třešničku.

»To, co se bude odehrávat ve čtvrtek, je celoevropský protest. A k tomu se přihlásila i Agrární komora. To, co se má odehrávat v pondělí, je akce protivládních, proruských sil, která s tímto má pramálo společného, byť se na tom snaží přiživit.«

Abychom si to upřesnili – co se má odehrávat v pondělí, čili blokáda Prahy stran zemědělců, toho svolavatelem je Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR. A tím nenormálním člověkem sám předseda vlády, takto zákonný zástupce nesvéprávné Ukrajiny a jeden z nejhorlivějších novodobých protiruských ideologů. Nějaký Fiala…

Měl by si pan premiér občas loknout heřmánkového čaje, ten totiž efektivně pomáhá od oxidačního stresu, jímž Posseltův přítel dle vnějších příznaků evidentně trpí. Má to svoji logiku – ta politická a hospodářská nestabilita hromadí v těle profesorově nadbytek nestabilních molekul (= volné radikály), a právě ty jsou hlavním indikátorem oxidačního stresu. Vede k poškození buněk a tkání. Onu definici oxidačního stresu jsem si samozřejmě nevycucal z prstu, takto ho definuje odborná literatura.

Nejen skláři, ale lid obecně, pomalu nemá co žrát a co žere, je humus, zemědělci se houfně zbavují rýčů, poněvadž s Krylem si půdu zryjí držkami (k čemu pak rýč, že?) a kat českého národa ze Strakovy akademie onálepkuje tento zoufalý protest, obrazně řečeno, k smrti odsouzených zemědělců, jako akci proruských sil.

Pravda pravdoucí, komnatami Strakovky prošlo mnoho netvorů, ale kdyby tamní zdi uměly mluvit, tohohle by pojmenovaly tím nejnetvorovějším. Jsem o tom přesvědčen. Zcela.

Jan Čech

PS: To pak Rusko musí mít opravdu nepředstavitelný vliv, neboť ty zemědělské blokády frčí ve velkém po celé Evropě. Je-li tomu tak, jdu si od souseda půjčit klobouk. Ten svůj jsem totiž před Ruskem již smeknul… a druhý nemám.

Související články

7 KOMENTÁŘŮ

  1. ❗️🇷🇺Putin pogratuloval ruské armádě k úspěchu v Avdijivce.

    „Putin vyslechl zprávu ministra obrany Sergeje Šojgu v Kremlu o osvobození Avdijivky. Prezident poblahopřál naší armádě a bojovníkům k tak důležitému vítězství s takovým úspěchem,“ řekl mluvčí Kremlu Peskov.

    Sledujte @neCT24  | 42TČen

  2. Zpráva o smrti ruského opozičníka Alexeje Navalného se dostala na titulní strany předních zahraničních médií. A na iportal24? Ani slovo. To jsou ty vyvážené informace, o kterých tu zdejší proruská sebranka tak ráda řeční.

    • Brázda, když víš kde jsou informace, proč chodíš smrdět sem na iPortaL24 ty smrade z Fialova exkrementu?
      Já vím, nedá ti to Brázda a chceš zde na iPortaL24 bavit diskutující komunistické příznivce svou blbostí a vypatlaností. Nesmíš to Brázda ale zas přehánět, všeho moc škodí, hlavně tobě Brázda.

    • “Přední zahraniční média” jsou už dávno známa tím, že většinou lžou ve prospěch amerického režimu.

  3. Perfektní článek, a bohužel smutná pravda.
    Fiala a Rychetského Pětikoalice a Pavel jsou kupka hňupů, kteří nám ničí život. Ale všeho do času. Jejich konec bude smutný a jednou si držku natlučou oni. To bude vděk národa za svinstvo, které po sobě zanechává Fiala a Rychetského Pětikoalice a Pavel.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy