Česko?

Web tn.cz cituje paní, která se vydává za ministryni obrany, že… »Ukrajinu čeká tvrdá zima« a že… »Česko se rozhodlo poskytnout zásadní pomoc.«

Rád bych to uvedl na pravou míru, tedy… nikoli Česko, ale vy, »pane«, jste se rozhodla… Prosím, nezbavujte se opodstatněné domněnky z páchané trestné činnosti a nerozšiřujte okruh spolupachatelů, takto nerozmělňujte vlastní vinu mezi ty, kteří s vaším počínáním hrubě nesouhlasí. Já Čech jsem, v České republice jsem se narodil, vlastním české státní občanství, nicméně mě jste vy o souhlas nepožádala. A co jsem se tak zběžně poptával v okolí mých kamarádů a známých, kteří vás taktéž mají plné zuby, tak ani je jste vy nepožádala. Proto ještě jednou zdůrazňuji, neotírejte si hubu o Česko. Stále více Česka vám totiž na tuhle pomoc z vysoka…, víte co, že?

Já myslím, že miliony Ukrajinců se sakra dobře ohřejou všude možně po Evropě (hlavně chlastem), u nás nejvíce, a ti ostatní si holt musejí nějak poradit nebo, což vřele doporučuji, obrátit se na domorodé vyžrané oligarchy, aby jim nějakým tím polínkem či vlněnou dečkou přispěli. Mně taky nikdo nepomůže, když si skoro už ani nemůžu zatopit, protože i vinou té paní, co si hraje…, musím šetřit každou korunu, aby se ti, kteří se zbaběle schovávají před obranou rodné vlasti, měli dobře.

A jestli zima bude krutá a jak říkal Vlasta Burian, bude »takový krut, že když se řekne voda, tak to u huby zmrzne«, tak těm vašim Ukrajincům nepomůže nic. Vůbec nic. Rozumějí? Tak si nehrajte na charitu a neokrádejte český stát!

Robert Fish

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy