Další fotbalový trenér dostal padáka. Saňák (a nejen on) končí v Pardubicích

Nejen Slovácko, ale i Pardubice dnes sáhly k radikálnímu řezu. Nejprve byl v Uherském Hradišti odvolán kouč Roman West (psali jsme zde), aby vzápětí trenérský vyhazov učinil i fotbalový klub z východu Čech. Ten se ozhodl ukončit spolupráci s hlavním trenérem Jiřím Saňákem, jeho asistentem Markem Kuličem i sportovním manažerem Martinem Shejbalem.

Stalo se tak v návaznosti na sobotní duel 13. kola Chance ligy, kdy Pardubice ztratily v nastaveném čase domácí duel s Baníkem Ostrava a prohrály 2:3. Jsou tak na předposledním místě tabulky, kdy horší je jen ligový otloukánek z Českých Budějovic.

»Uvědomujeme si, že všichni udělali maximum pro to, aby stávající sezóna byla mnohem lepší. Bohužel jsou výsledky takové, jaké jsou. Proto jsme se rozhodli, že je potřeba, udělat změnu,« uvedl na klubovém webu k odchodům od A-mužstva sportovní ředitel Vít Zavřel.

Shejbal přitom v klubu působil od jeho vzniku. »Vážíme si práce všech, se kterými jsme dnes ukončili spolupráci. Zejména pak práce sportovního manažera Martina Shejbala, který byl v našem klubu od jeho vzniku. Bylo to pro nás nejtěžší rozhodnutí, ale je potřeba udělat změnu i ve sportovním úseku,« dodal Zavřel s tím, že nový realizační tým bude představen na úterním tréninku.

(koz)

Související články

1 KOMENTÁŘ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy