OSTRÁ TYGŘÍ STŘEDA: Mírový plán, nebo modrožlutá totalita?

Loutka v teplákách, která ztrácí svoji důvěryhodnost, se zase ukázala, aneb komik a jeho válečný svět. Zelenský dostal další noty, podle kterých musí hrát. Jeho 5 bodů na cestě k vítězství je dalším důkazem naprosté ztráty smyslu pro realitu nejen u tohoto chlapce v teplákové soupravě, ale také u těch, od kterých dostal tento naprosto úžasný plán konečného vítězství. Pojďme si trochu objasnit tento plán geniálního válečníka a v tuto chvíli již nelegitimního diktátora.

Bod č. 1 – vstup Ukrajiny do NATO? I malé dítě pochopí, že vstup Ukrajiny do NATO během válečného konfliktu by se mohl rovnat 3. světové válce. Tepláková souprava nám ale neupřesnila, že nejprve bude muset uznat prohru a odevzdat část země vedené svým špatným egem, protože NATO nemůže přijmout zemi, která je ve válce. Podpořit vstup Ukrajiny v době, kdy prohrává Západem podporovanou válku, může chtít jen naprostý idiot. Cíl Západu je stále stejný. Žádný mír, ale zničit Rusko. Je ale možné, že nám Západ, který ztrácí půdu pod nohama, opravdu představí divadlo o vstupu Ukrajiny do aliance.

Bod č. 2 se týká přemístění bojů směrem k Rusku. Jak geniální! A jak dopadl poslední pokus? Ještě jsou obklíčeni v Kursku? Další vyzbrojení Ukrajiny a povolení útoku zbraněmi dlouhého doletu. Hm, tedy další západní pomoc. To by hloupého Honzu (či Péťu) nenapadlo, a tak to musí vymyslet Volodymyr. Bod č. 3 je o rozmístění tzv. nejaderného balíčku, který bude mít odstrašující formu. V Moskvě už se třesou! O ekonomickém a strategickém potenciálu Ukrajiny je čtvrtý bod plánu. Ukrajina navrhuje podpis dohody s USA a EU, která by umožnila využívání ukrajinských přírodních zdrojů, jako je uran, titan či lithium. Jako kdyby zejména strýček Sam o těchto zdrojích dávno nevěděl. No, je potřeba zoficiálnit to, co už dávno víme.

Pátý bod je úžasný a je plivnutím na nás i na všechny další slovanské národy, které musí strpět obrovské množství uprchlíků z Ukrajiny na svém území. Tento bod tak nějak počítá s tím, že strýček Sam bude mít po zvolení Trumpa prezidentem jiné starosti, a nabízí náhradu amerických vojsk v Evropě ukrajinskými vojáky, protože to je přeci ta nejlepší ochrana před Ruskem. A jakými vojáky, vždyť už nemá kde brát? Snad (ne)počítá s těmi, kteří jsou již po celé Evropě statečně ubytováni? A kdyby náhodou bylo zapotřebí, tak pošleme na frontu ty, které okupujeme, že? Ten člověk (omlouvám se lidstvu za tohle označení) se musel zbláznit. Nebo je prostě a jednoduše jen poslušný poskok.

Ano, je to jen západní loutka, která ale začíná být hrozbou pro celý svět. Ukrajině bych nedal nic a my potřebujeme spravedlivé volby bez korespondenčního podvodu, poslat fialovce pryč (třeba na Ukrajinu), a zachránit, co se dá. A většinu modrožlutých poslat zpět do své milované země. Představa, že by se stali našimi dozorci, není příjemná, ale určitě je přijatelná pro totalitní Evropskou uhniji, které by pomohli udržet pořádek ve státech, kde nebudou poslušní. Myslím, že modrožluté i fialové dobroty jsme si již všichni užili víc než dost. Mír bude, ale raději bez západní, ukrajinské ale i bez fialové aktivity. Mír potřebujeme pro naši zem, je to náš DOMOV.

David Tygr Ploc, předseda strany DOMOV

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy