Soudit KSČM za e-shop s Leninem? Ok. Ale i s Foltýnem

To je zase starostí. Jen co se soudruzi a soudružky poměrně výrazně zviditelnili v krajských volbách, mainstream z toho chytil těžkou migrénu a vypouští do éteru nálož jako hrom…

»Komunisté svým zvráceným e-shopem mohou páchat trestný čin« – troubí novinky.cz a startují plnou parou vpřed: »Kromě srpu a kladiva, Lenina a Che Guevary některé zboží zpodobňuje někdejšího kubánského diktátora Fidela Castra, venezuelského prezidenta Hugo Chavéze, filozofa Karla Marxe nebo bývalého odbojáře a novináře Julia Fučíka. … Podpora a propagace hnutí, která směřují k potlačení práv a svobod člověka, jsou trestné a hrozí za ně vězení až na pět let, upozornil advokát a bývalý státní zástupce Radek Ondruš. Reagoval tím na prodej předmětů se srpem a kladivem, podobiznou Lenina a dalších marxistů na e-shopu koalice Stačilo! a KSČM. Soudní řízení k takovému jednání by však byl podle policie precedens.«

Foltýnovy svině a pedofilové, notabene bez předložení jediného relevantního důkazu, práva a svobody člověka nepotlačují??? Kdybych byla právnička, mile ráda bych se s vámi v tomhle soudním duelu střetnula. Můj svěží zdravý selský rozum mně napovídá, že mnohem blíže k tomu potlačování má Otakar než Vladimir Iljič nebo Che Guevara či dokonce Fučík, u Julka to už je naprostá zoufalost a zhýralost. A k tomu fenyklovému bych na lavici posadila i všechna ta americká prasata z Bílého domu, postupně zodpovědná za vraždy a zabití miliónů nevinných civilistů po celém světě.

Já vím, komunisté se vám vrátili, takže zase máte v hubách chutné sousto. Ať vám šmakuje. Fialovi a spol. taky šmakoval antibabiš a podívejte se, kam hluboko až on a jeho soukmenovci klesli. Ubožáci. Andrej je vysmátý jak lečo a profesor aby za chvíli fakt už nosil dioptrie – hodně, hodně silné – aby nějakého voliče z toho malého mála ještě vůbec našel.

Marie Krejčíková

Související články

2 KOMENTÁŘŮ

  1. Včera uspořádali čeští nacisti na motorkách kravály a provokaci v Praze před sídlem KSČM.
    Nacisti v Německu ve 30. letech 20. století taky začínali pozvolna, nejdřív pouličními kravály. Pak to skončilo nacistickým vražděním a vyhlazovacími koncentračními tábory.
    Tak pouliční kravály proti komunistům už bychom v ČR měli. Jak to bude dál pokračovat?

    • Teď jsem se na internetu dočetl, že s těmi provokatéry, co dělali provokaci před KSČM v Praze, jezdil v nedávné minulosti na motorce Petr Pavel. A ČT24 mlčí.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy