Brzdi, soudruhu prezidente…

Dnes už bez vytáček křečovitá snaha zednářských poskoků vykreslovat Rusa jako toho nejprimitivnějšího barbara naléhavě volá po odpovědi na otázku, kam až jsou tihle šmejdi schopni zajít. Zřejmě kamkoli ve stylu »účel světí prostředky« – viz masakr civilistů v Buči – dosud se neprokázalo, že by za ním stála ruská armáda.

Ovšem nabízí se i podotázka – do kdy ještě a kolik dalších naprosto zbytečných obětí tenhle bastardismus přinese? Tentokrát jde o bombardování dětské nemocnice v Kyjevě. Klidně mě za to třeba i ukřižujte, ale z obecného pohledu jsem přesvědčen, a nikdo mně tento můj názor zatím nevyvrátil, že Rus by nikdy ničeho takového nebyl schopen. A teď k pohledu konkrétnímu… stoprocentní důkaz nemám, ale devadesáti devíti procentní ano.

Logickou úvahu v souvislosti s tím, že se jednalo o zásah ukrajinské armády, přinesl jako obvykle aeronet.news. Souhlas se sdělenými argumenty nikomu nevnucuji, za mě je to však, že jedna plus jedna rovná se dvě.

Cituji: »Ukrajinská žena, která z výškové budovy natáčela oblak dýmu stoupající z fabriky Artyomu po úderu ruských křídlatých proudových raket Kh-101, tak se jí úplnou náhodou do záběrů připletla právě ta raketa, která zničila dětskou nemocnici. Jenže záběry rakety bez jakékoliv pochybnosti dokazují, že nešlo o ruskou, nýbrž o americkou raketu AIM-120 vypálenou z komplexu NATO NASAMS ukrajinské PVO. Fotografie nahoře navíc zachycuje, že na sanitce a rovněž na budově nemocnice jsou díry od šrapnelů od PVO rakety AIM-120 a nikoliv stopy škod po trhavinové a zápalné munici, která byla použita ruskými raketami na závod Artyom. A pozor, nešlo o raketu, která by minula svůj cíl v pokusu sestřelit nálet ruských Kh-101 raket, protože AIM-120 AMRAAM rakety jsou vybaveny pádovou autodestrukční pojistkou. Ta se aktivuje ve chvíli, kdy raketa ztratí cíl a přejde do balistické pádové trajektorie. Aby raketa AIM-120 dopadla na zem a explodovala, musí být tato pojistka v raketě odpojena a vypnuta.

To zkrátka znamená, že ukrajinská PVO dostala za úkol provést provokaci a trefit dětskou nemocnici právě v době ruského raketového útoku, protože v takové chvíli celý svět uvěří, že to byla ruská raketa, nebude o tom žádných pochyb. Jenže žena svým videem celé spiknutí odhalila a video zavěsila na internet.«

A teď povinná reakce Pavla a spol. … – cituji ČTK: »Zásah dětské nemocnice v Kyjevě a mnoha dalších ukrajinských měst je důkazem toho, že Rusko prezidenta Vladimira Putina se nezastaví před ničím. Na sociální síti X to před dnešním odletem na summit Severoatlantické aliance (NATO) ve Washingtonu uvedl prezident Petr Pavel. Na summitu očekává shodu na tom, že Rusko je největší hrozba, na kterou je třeba být důkladně připraven. Rozsáhlý ruský vzdušný útok odsoudili i premiér Petr Fiala (ODS), šéf diplomacie Jan Lipavský (Piráti) a další politici.«

VIDEO – pozornost věnujte 3. vteřině, máte-li možnost, video si zpomalte…

(zdroj: aeronet.news)

Porovnání zcela identických profilů raket AIM-120 z fotografie se záběrem z videa natočeným ženou ve výškové budově v Kyjevě. (zdroj: aeronet.news)

Pokud jste nepodlehli mainstreamovému a politickému protiruskému fanatismu a používáte zdravý selský rozum, úsudek si uděláte sami. Já za sebe už jen dodám, že mě z toho jímá hrůza.

Robert Fish

Související články

6 KOMENTÁŘŮ

  1. Pane nevímkdo, pasujete se tu role dohlížitele nad objektivitou a faktickou správnosti zde předkládaných názorů i diskuzí pod těmito články. Z toho, že neobjektivitu vyčítáte pouze mně, usuzuji, že s ostatními příspěvky a to i s těmi, které tu např. prezentuje šašek svaty_vaclav, bez výhrad souhlasíte. Zřejmě vás rajcují titulky jako “Kdyby hlava prděla, Fiala by se proprděl do bezvědomí”, úvahy o prasatech, na které už se vaří voda nebo označování političek jako slepic, které se rvou kdesi na dvorku. Pokud tomu tak je a nic nesvědčí o opaku, tak to říká hodně o vašem osobnostním profilu.
    Ano moje příspěvky jsou prvoplánové. Řídí se totiž rčením na hrubý pytel hrubá záplata. Nic konstruktivního se totiž k těm pitomostem, které tu většinou vycházejí, říci nedá.

    • Pane takynevímkdo (Karel Brázda jsem se mohl pojmenovat také 🙂 sám tu prý používáte více jmen, nevím, které je Vaše správné), líbí se mi, jak startujete, když Vás někdo dožene do ouzkých na základě doložení, jak vše překrucujete k obrazu svému.
      Ano, také jsem asi prvoplánový, reaguji většinou jen na fauly, kterých se dopouštíte Vy. To, že nereaguji na Vámi podsouvaná témata, kupodivu neznamená, že s nimi souhlasím, ale to Vy víte také a moc dobře – jen se Vám to teď hodilo. S Vámi jmenovanými se hádejte sám, má to stejnou cenu, jako diskutovat s Vámi.
      Nechápu stále jediné – proč ty “pitomosti, které tu většinou vycházejí” máte potřebu komentovat – na to neodpovíte nikdy a ten důvod nejlépe znáte Vy sám, párkrát Vám tu byl naznačen, ale buď jste ho zásadně odmítl, nebo se mu vysmál. Jste zvláštní brouk 🙂

  2. Perfektní článek pana Fishe. Lze s ním jen souhlasit.
    Zelenský je především obyčejný ukrajinský válečný zločinec a měl by být souzen u soudu pro válečné zločiny. S ním by měli být souzeni i všichni, kdo mu pomáhají v jeho zločinech z okolních států NATO a EU a USA, včetně agresivní ČR.
    Zelenský se neštítí bombardovat vlastní nemocnici a zabíjet vlastní lidi. Nevěřím české propagandě že prý to udělali Rusové. Jaké další ukrajinské zločiny budou ještě následovat a čím nás bude krmit česká válečnická propaganda Fialy a Rychetského Pětikoalice a Pavla?

  3. Fishi, jestli je tu nějaký šmejd, tak to jsi ty a soldateska tvých noshledů, která schvaluje svinstva ruských zabijáků na Ukrajině. Tleskat bombardování ukrajinských dětských nemocnic, to může jen ten nejnižší lidský odpad. Horší je to o to, že to vše děláš jen pro mrzký jidášský groš, pardon rubl.

    • Pane Brázdo, říká se, že bolševik naučil národ číst mezi řádky – u Vás to platí na milion procent… Ve článku přece nikdo netleská bombardování dětských nemocnic – naopak je řeč o tom, že “nešlo o ruskou, nýbrž o americkou raketu AIM-120 vypálenou z komplexu NATO NASAMS ukrajinské PVO”. Ale Vy začnete plácat ty své naučené nesmysly a že se to zrovna sem vůbec nehodí, je jedno, že? Hlavně, že máte čárku a mrzký jidášský groš má důvod dorazit na Váš účet…
      Většinou si o lidech myslím to lepší a tak ani ve Vašem případě nevěřím tomu, že se takto chováte proto, že je to Váš názor, ale právě proto, že z toho něco máte. Jak velký rozdíl je tedy mezi Vámi a těmi, které kritizujete?

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy