Společná píseň! Otec a syn Hložkovi to spolu pořádně rozjeli

S malým defektem na garderobě odzpíval Stanislav Hložek své vystoupení na soustředění soutěže Muže roku 2024 v pražské Vile Lanna. Praskla mu přezka pásku u kalhot a letošní sedmdesátník přemýšlel, co s tím. 

»Tohle je prkotina. To se mi staly horší věci, nevydržel kostým, vyzula se mi bota a jiné trapasy. Jednou mi praskly kalhoty vzadu ve švu. To jsem se při té písni radši už ani nehnul, a pak jsem z jeviště vycouval stále k publiku čelem,« smál se Stanislav Hložek. Své kulatiny oslaví zpěvák 16. září velkým koncertem v Lucerně. »S tou sedmdesátkou nic nenadělám, tak to alespoň pořádně oslavíme.«

Na společenském večeru Muže roku si se svým tátou zazpíval také Matyáš Hložek, který získal titul Muže roku v roce 2017. »Chodím pravidelně na akce Muže roku a vždycky to na mne dýchne, rád na soutěž vzpomínám,« řekl bývalý hokejista, který oproti minulým rokům výrazně pohubl. »Hodně trénuji na triatlon a baví mě to. Do kola jsem se zbláznil, rád běhám a trénuji plavání. Hodně mě podporuje přítelkyně, která je také sportovně založená. První závod mám fakt už brzo. Hokej mám stále rád, hraji za Olymp a fotbal za Amforu,« usmíval se Matyáš, který si píše vlastní písně a s kamarádem Nikem Jalauzidisem chystají první desku.

Prezident soutěže David Novotný a jeho soutěž Muž roku letos slaví 25. výročí trvání. Bylo to čtvrtstoletí soustavné a poctivé práce. »Já na to moc nemyslím. Není čas. Máme za sebou soustředění, kde pánové s fotografem Jiřím Hermanem ml. nafotili v oblecích od firmy Koutný a volnočasového oblečení od firmy C&A, obuv od CCC či ve spodním prádle a plavkách od Trenýrkárny fotky do soutěžního kalendáře na příští rok, pod vedením Daniely Křehlové trénovali choreografii na finálový večer, s Janem Přeučilem absolvovali kurz rétoriky. V závěru soustředění se na módní přehlídce představili hostům společenského večera, kde kromě Standy Hložka a Matyáše Hložka také vystoupily Bára Mottlová, Jana Fabiánová, Míša Nosková, Zuzana Bubílková, a Marcela Březinová. Oddechnu si, až bude po finále,« uvedl s úsměvem Novotný. V rámci Muže roku se podpoří Nadační fond Šťastná hvězda.

Finále Muže roku se koná 23. srpna v Městském divadle v Náchodě a na podiu se představí tito finalisté:

1. David Vencl – asistent hudební společnosti, 25 let, Náchod

2. Vojtěch Bělunek – podnikatel, 32 let, Ostrava

3. Daniel Štefan – student, 20 let, Strančice

4. Ondřej Valenta – učitel, 32 let, Praha

5. Jan Jiránek – mechatronik, 26 let, Mladá Boleslav

6. Jiří Dráb – manažer, 32 let, Zlín

7. Daniel Sklář – podnikatel, 29 let, Praha

8. Jakub Mádl – asistent kameramana, 35 let, Nový Bydžov

9. Jakub Klíma – podnikatel, 32 let, České Budějovice

10. Petr Hantych – řidič, 29 let, Ústí nad Labem

11. Marcel Nazad – manager, 34 let, Prostějov

12. Tom Jurka – spisovatel a cestovatel, 32 let, Praha

(mac)

FOTO – Herminapress

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy