Pavlína Němcová v Praze představila tajemství věčného mládí

V elegantních prostorách studia The Face Concept na Pařížské ulici proběhlo dnes slavnostní představení revolučního doplňku stravy Longevity by Pavlína Němcová. Na tiskové konferenci vystoupili osobně Pavlína Němcová, česká topmodelka a podnikatelka, společně s Petrem Němcem, zakladatelem společnosti N-Medical, a Jiřím Slívou, vedoucím katedry farmakologie Univerzity Karlovy. Tento inovativní produkt spojuje precizní vědeckou formulaci s holistickým přístupem k anti-aging terapii a přináší revoluci v péči o krásu zevnitř. Pavlína Němcová, která po desetiletí zářila na světových přehlídkových molech, nyní odhaluje tajemství nadčasové krásy, které se konečně stává dosažitelnou realitou.

Vývoj doplňku stravy Longevity by Pavlína Němcová trval více než dva roky, během nichž se Pavlína spojila s předními odborníky na anti-aging a výživu. Výsledkem jejich spolupráce je produkt, který kombinuje vylepšený nikotinamid (NNM), jež podporuje produkci koenzymu NAD+, klíčového pro buněčnou obnovu a produkci energie. Dalšími složkami jsou například kyselina hyaluronová, která zajišťuje pružnost a hydrataci pleti, nebo koenzym Q10, který chrání buňky před poškozením volnými radikály a udržuje vysokou energetickou úroveň. Tento unikátní doplněk je obohacen také o hloh, jenž podporuje zdraví srdce a krevní oběh, a ashwagandhu, známou pro své protizánětlivé účinky a schopnost snižovat stres.

»Po více než dvou desetiletích v náročném světě mezinárodního modelingu jsem neustále hledala to, co jsem začala nazývat mým ,kouzelným produktem‘ — něco, co by opravdu podpořilo mé zdraví uprostřed hektického, často stresujícího životního stylu, který přináší moje kariéra,« říká Němcová a pokračuje: »Longevity by Pavlína Němcová je výsledkem této snahy — všestranné řešení vyrobené z nejúčinnějších, vědecky podložených složek, které podporují jak duševní, tak fyzické zdraví. Je to produkt, který bych si přála na začátku své kariéry, a jsem nadšená, že ho mohu sdílet se světem.«

Složení tohoto průlomového doplňku stravy nabízí komplexní péči nejen o pleť, ale i o celé tělo. Představuje všestranné řešení pro ty, kteří hledají více než jen klasické anti-aging produkty — Longevity by Pavlína Němcová slibuje omlazení, které začíná zevnitř. Tento produkt vám nejen pomůže vypadat fantasticky, ale zároveň se cítit skvěle každý den.

Po mnoha letech v módním průmyslu a showbusinessu Pavlína Němcová intenzivně objevovala způsoby, jak si udržet svůj přirozený půvab a šarm. Jako světová topmodelka měla možnost vyzkoušet různé neinvazivní techniky po celém světě a konzultovat otázky dlouhověkosti s předními vědci. Po více než 30 letech se vrátila do České republiky a přivezla s sebou tajemství »dlouhověkosti«, které ve světě objevila. Na základě těchto zkušeností založila značku Longevity by Pavlína Němcová.

(pr)

FOTO – kasparpr.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy