Los MOL Cupu: Sparta přivítá Zbrojovku, Slavia jede do Benátek

Obhájce domácí pohárové trofeje Sparta přivítá ve třetím kole MOL Cupu na Letné Zbrojovku Brno, loňský vítěz Slavia zavítá do Benátek nad Jizerou a Viktoria Plzeň nastoupí na hřišti Ústí nad Labem. Rozhodl o tom dnešní los v sídle FAČR v Praze.

Losování se chopili trojnásobný vítěz českého poháru Ivo Ulich a nejlepší střelec v historii české reprezentace a vítěz domácího poháru z roku 1996 Jan Koller, který je zároveň ambasadorem MOL Cupu, tudíž se losování ujímá pravidelně.

Zatímco v minulém ročníku pokaždé poslal »svou« Spartu na hřiště soupeřů, tentokrát jako jediná z patnácti prvoligových celků v osudí bude hrát doma. »K čemu je akce, že permanentkáři mají vstup na domácí zápasy MOL Cupu zdarma, když Sparta celou sezonu hraje venku,« stěžoval si s trochou nadsázky v příspěvku na sociální síti jeden z fanoušků letenského klubu.

Nyní se tedy »rudí« po téměř roce a půl dočkali – naposledy hráli doma ve finále ročníku 2022/23 proti Slavii, ovšem tam dle regulí fotbalové asociace dochází k rozdělení fanouškovských míst půl na půl.

Úředním termínem pro třetí kolo MOL Cupu je středa 30. října, diváci se i tentokrát mohou těšit na tři televizní přenosy na O2 TV Sport. Do soutěže už zasáhnou i pohároví účastníci, kteří kolo s pořadovým číslem dva vynechali – tedy kromě obou »S« a Plzně i Mladá Boleslav a Baník Ostrava.

* * *

Program 3. kola MOL Cupu:

Český sportovní klub Uherský Brod – FK Jablonec
SK Benátky nad Jizerou – SK Slavia Praha
SK Hořovice – FK Dukla Praha
FK Loko Praha – FC Hradec Králové
SK Zápy – FK Pardubice
SK Hanácká Slavia Kroměříž – 1. FC Slovácko
Spartak Police nad Metují – FK Mladá Boleslav
FC Hlučín – FC Slovan Liberec
FK VIAGEM Ústí nad Labem – FC Viktoria Plzeň
FK Viktoria Žižkov – SK Sigma Olomouc
FK Varnsdorf – FC Baník Ostrava
AC Sparta Praha – FC Zbrojovka Brno
SK Líšeň 2019 – FK Teplice
MFK Vyškov – Bohemians Praha 1905
Slezský fotbalový club Opava – FC Zlín
FC SILON Táborsko – SK Dynamo České Budějovice

(koz)

FOTO – molcup.cz

Související články

1 KOMENTÁŘ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy