Čůrám smíchy – regulovaná hladina moře… Bože můj!

Přátele, tohle je teda »Silvestr 2024« s Menšíkem, Sovákem, Sobotou, Šimkem, Mládkem i Holzmannem dohromady, a ani tihle obří kolosy zábavy a srandy na tuhle slečnu nestačí. Přišel nám do redakce tenhle textík i s videem. Držte si klobouky, je to jízda!!!

Jak naše moudrá vláda chce očesávat vzdělanost a likvidovat tzv. znalostní učení? Hned se do toho pustím konkrétně, jen ještě drobnou poznámečku: Co když takový člověk vystuduje techniku, medicínu? Určitě rádi se k nim půjdete léčit nebo bydlet do domu, který postaví…!? Není opravdu nejvyšší čas ty pitomosti (s určitým záměrem dělané) rázně zastavit? A že nejsou lidi na práci? Tak ať z těch neziskovek a těchto činností jdou dělat – povinně. A ostatní ať si dělají zadarmo a ve volném čase po práci!

Velmi inteligentní mladá žena – novodobá VIP

Pitomost některých lidí je nebetyčná. Zřejmě nosila svačinu do školy zbytečně. Asi nikdy neslyšela o přílivu a odlivu. »Němci« jsou prostě supermani, odpouštějí a napouštějí moře. Rozum zůstává stát! Jmenuje se Kateřina Bartková a je asi tím, čemu dneska mladí lidé rádi říkají influencer, i když vás ovlivní maximálně v tom, že se nemáte vzdávat studia, abyste nedopadli stejně trapně jako děti z Instagramu. Mladá žena, kterou sleduje na síti asi dvacet tisíc Čechů a ona tam propaguje vše – od leštěnky na podlahu až po svůj ideální život na dovolených v Rakousku, se ve Stories pustila do úvah, proč je zrovna pláž v severním Německu tak pecková, že se na ni budou i s mužem vracet. »Oni regulují hladinu moře,« vysvětluje blondýna ve videu. »Takže někdy je ta voda opravdu daleko a potom se zase v určitý čas vrátí ke břehu,« myslí si influencerka. »U toho břehu vydržela včera nějakých maximálně 30 minut,« popisuje Bartková jev zvaný příliv a odliv, o němž si myslí, že někdo z hotelu na pláži vypouští a napouští moře, asi aby si influencerky moc nenamočily vlasy.

PS: Úroveň vzdělání mladých lidí je opravdu perfektní. Nezapomeň si PUSTIT VIDEO! Jo, jo, stojí za to. Budoucnost EU…

Zpracovala: Marie Krejčíková

Související články

1 KOMENTÁŘ

  1. Z takových blbců si už dávno dělal srandu geniální český spisovatel Jaroslav Hašek ve svých skvělých povídkách. Také jej blbci v Rakousko-Uhersku a potom v Československu neměli pro to rádi. A Haškovy povídky nemají blbci rádi ani v dnešní polistopadové době.
    Na té blbce ve videu a jejích teoriích polistopadové oběti doby by si Hašek jistě s chutí smlsnul.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy