Sparťanský obránce Vydra jde za Holoubkem do Mladé Boleslavi

Redukce početného kádru fotbalové Sparty pokračuje. Další z hráčů, kteří neměli v minulé sezoně odpovídající herní vytížení, opouští řady obhájce titulu pro nadcházející sezonu. Obránce Patrik Vydra míří na roční hostování do Mladé Boleslavi.

Smůlu tak má Jablonec, jenž o reprezentanta do 21 let usilovně stál. Nakonec však rozhodly s velkou pravděpodobností dva faktory: za si Středočeši zahrají evropské poháry a že je jejich koučem David Holoubek, jenž Vydru trénoval v reprezentační devatenáctce.

Spartu již na hostování opustili Adam Karabec (Hamburger SV), Václav Sejk (Zaglebie Lubin) a Michal Ševčík (1. FC Norimberk). Zatímco součástí ročního hostování této trojice je opce na přestup, u Vydry nic takového neexistuje. Znamená to, že s ním Sparta počítá i do budoucna, zvláště když kromě stopera může hrát také v záloze, kde jej pravidelně využívala jednaadvacítka.

Protože Letenské opustil v létě i kapitán Ladislav Krejčí, který přestoupil do katalánské Girony, dá se předpokládat, že Sparta bude právě v obraně muset urychleně posílit. Zvláště když se ze zahraničí ozývá zájem i o dalšího reprezentačního stopera Martina Vitíka…

(koz)

FOTO – sparta.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy