STAČILO!

Na Ukrajině prý sílí trend, jenž není k lidem, kteří za války odešli, zrovna přátelský. Dneska jsem se to dočetl na Seznamu. Plyne z toho jediné, že tu zůstanou. Ono se jim totiž ani nechce do toho bordelu vracet. To se samozřejmě dá chápat, ale co my s tím? Je snad mojí, vaší vinou, že Ukrajina dávno před konfliktem léta patřila podle všech mezinárodních hodnocení k nejzkorumpovanějším zemím světa, kde rukou tvrdou a nemilosrdnou vládla úzká skupina tamních oligarchů? Mimochodem – kde těm je dneska konec? Určitě ne doma.

Tahle otázka se doslova vnucuje: Proč Evropě a USA tolik záleží na Ukrajině, když uprchlí domorodci se tam nechtějí vracet? Ani teď, ani po válce. Prostě nikdy. Notabene když západ Ukrajiny je válkou nedotčený. Jinými slovy řečeno – ta země je korupcí natolik prolezlá, že ani konec války na tom pranic nezmění. Troufnu si tvrdit, že dokonce opak se stane pravdou, že nadržení oligarchové se vrátí a své kšefty rozjedou na plné obrátky, resp. mnohem intenzivněji než v minulosti. Konec konců – půjde o parcelování nového mocenského vlivu, a to se servítky neberou. Proto ten zájem Západu…

Takže na územně okleštěné Ukrajině se dříve či později začnou porcovat vlivové sféry mezi kolektivním Západem, USA a domácími oligarchy – půjde o bilióny dolarů, a my si tu budeme odtrhávat od huby i to málo, co nám po řádění všech těch polistopadových grázlů zůstalo, jen aby se tu ukrajinští spoluobčané, kteří netouží po návratu, cítili jako doma. A vláda nás bude skrze další a další zadlužování bezohledně nutit k neutuchající solidaritě. A špína se bude pořád kydat na Rusko.

Řešení pochopitelně existuje – všechny Ukrajince do jednoho odsud vypakovat, bez výjimky. Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně – říká se. Ani k Ukrajincům, dodávám. Pomohli jsme vám na náš úkor způsobem, který nemá obdoby, vláda kvůli vám zadlužila tuto zemi na několik generací dopředu. Konečná – STAČILO! – abych byl aktuální.

Jedno německé přísloví říká, že »Dluh je první dědic«. Nedopusťme, aby naši krásnou českou zemi zdědili kvůli dluhům ve prospěch beznadějně zkorumpované Ukrajiny Rothschildovy banky.

Robert Fish

Související články

1 KOMENTÁŘ

  1. Jistě, jakmile padne banderovská diktatura, tudíž lidem nebude na Ukrajině hrozit nebezpečí, měli by se vrátit do vlasti. Nebo být vráceni. Ale do té doby to znamená poslat je na nesmyslnou smrt.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy