To jsi demokrat, Fialo?

Promiň, že ti tykám, ale charakterové spodiny jsem si nikdy nevážil, čili k vykání nespatřuji žádný důvod. Tykat není trestné, ani přestupek proti osobnímu soužití, a jestli se to tobě líbí nebo ne, je mi ukradené. Chlapče, ty se čím dál zřetelněji projevuješ jako tvrdý diktátor. Co jsi teď napsal na svém X, mnou otřáslo – cituji: »Mám jasnou představu, co musíme udělat pro to, abychom přesvědčili voliče, že plníme naše sliby a pracujeme pro ně. Nemíním odevzdat naši zemi levici a populistům.«

Tomu říkám diktátorský nářez. Koho ty chceš ještě přesvědčovat, kde se v tobě bere ta drzost? Ty už jsi, můj milej, dopřesvědčoval. Času jsi měl habaděj. V kampani 2021 jsi rovněž přesvědčoval. Lhal jsi. To bylo jediné, o čem jsi nás přesvědčil a dnes a denně přesvědčuješ bezezbytku. Že jsi lhář. Na tebe už dneska čím dál více lidí z vysoka dlabe, propadák v krajských volbách ti je zřejmě málo, potřebuješ dostat za uši ještě výrazněji. Cožpak to nevidíš? Fakt by se ti nějaká ta dioptrie šikla, zajdi si k očaři, třeba máš problém a ani o něm nevíš…

Však ty jdeš proti vůli občanů, proti volebnímu výsledku. Však ty dokonce jdeš proti té vaši parlamentní demokracii a svobodným volbám. Za koho se považuješ, že TY nemíníš… TY jsi co, panebože? Uvědom si, že počet těch, které ještě zajímá, co míníš a nemíníš, se rapidně zužuje. A ty, světe div se, rukuješ proti nim. S ansámblem politických zkrachovalců, které sis před třemi lety přibalil do batohu, abys vyštípal Babiše. Nebo jsi už ztratil soudnost úplně a živoříš v domnění, že tě lidi budou na kolenou prosit, abys naši zemi neodevzdával levici? Do háje, a kdo je u tebe populista? Že já, na rozdíl od tebe bez brýlí, vidím všechnu tu sviňárnu, co tu pácháš, já že jsem populista? Tak dost, chlapče, teď jsi mě fakt nasral. Já tě čtu mezi řádky. Tobě totiž nejde o NAŠI zemi, ale o sebe samotného. Půlky ti cvakají strachy, co bude, až ti seberou klíče od Strakovy akademie. Řeknu ti, co bude. SOUD bude.

Jan Čech

Související články

4 KOMENTÁŘŮ

  1. Vláda Petra Fialy a Rychetského Pětikoalice a Pavel nemají jiné starosti, než držet ve svých pazourech našimi penězi nasypaná koryta a udělat všechno pro to, aby to tak bylo napořád.
    Tento stát a lidi v něm má Fiala a Rychetského Pětikoalice a Pavel u zadku. Tento závěr lze jednoduše udělat z toho, co s tímto státem a lidmi v něm tato protinárodní klika provedla a provádí.

  2. Je srandovní, když tu jakási ruská kolaborantská nula pokřikuje na demokraticky zvoleného premiéra této republiky ve stylu “TY jsi co, panebože”. Na Čechovi a té jeho partě je moc dobře vidět, že se zase cítí na koni. Už zase vyhrožují soudy, už se nemohou dočkat až budou rozhodovat o lidských osudech, budou zavírat a věšet své oponenty. A to vše v zájmu jejich východního chlebodárce.

    • Brázda, ale vraždění, a zvláště vraždění ve velkém je vlastní vám kapitalistům.
      Brázda, ty tak všechno víš, Brázda, vysvětli mi kapitalistické vyhlazovací tábory za 2. světové války, kde v plynových komorách byly zavražděny miliony lidí? To bylo co?

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy