OSTRÁ TYGŘÍ STŘEDA DAVIDA PLOCE: Konference o míru? Komedie k ničemu!

Mírová konference ve Švýcarsku? Znělo to krásně, ale asi již není moc překvapivé, že byla marným setkáním některých válkychtivých loutek. Co bylo skutečným účelem tohoto mírového setkání? Rozhodně nešlo o dosažení míru, ale jen o další pokus vysvětlit těm snadno ovladatelným, že ti úžasní mírotvorci (ne)dělají vše pro naše bezpečí. Skutečnost je taková, že dělají vše pro prodlužování války. Ale podobné hry už nikoho nebaví, protože jen naprostý blb stále ještě nepochopil, že hrát mírové hry s kartami, které nemáte v ruce, je pouhé hloupé blafování.

Tak za prvé, jednat o míru musíte s účastníky válečného konfliktu. Pokud se nezúčastnilo Rusko, západní klauni se mohou dohadovat mezi sebou o čemkoli, ale je to k ničemu. Prázdné bláboly o tom, že konference splnila účel, z úst hradních agentů, nemůže brát vážně nikdo, kdo má alespoň čtyři pohromadě. Bez Ruska se nepohneme ani o centimetr, to je snad jasné každému dospělému člověku. A za druhé, mezi klauny chyběl i senilní prezident nejvíce odpovědných spojených států válečných. Zda se agenti strýčka Sama obávali další veřejné ostudy, nebo došly léky na demenci, to asi není podstatné.

Podstatné je, že pan prezident Putin opět nabídl podmínky, za kterých mohou proběhnout další mírová jednání. Ty se ale neztotožňují s podmínkami komedianta v teplákách a jeho nadřízených představitelů válkychtivého západu. Zachování územní celistvosti Ukrajiny je nereálné a trvat na nemožném může jen psychopat posedlý válkou či touhou po věčné moci. Ukrajinské území již nebude takové jako před válkou. Nikdy! Na to může kašpar v teplákách zapomenout. S touto podmínkou nesouhlasilo (rsp. nepodepsalo deklaraci) dalších 20 zemí, které se účastnili švýcarského setkání. A to včetně klíčových globálních hráčů. Ano, mám na mysli země BRICS!

Dalším podstatným faktorem marnosti tohoto setkání nazvaného mírovou konferencí byla neúčast Číny. Zcela zásadní postoj, kterým tato velmoc říká, že bez účasti Ruska nemají podobná jednání smysl. Tak to prostě je. Naprosto chápu a respektuji postoj Číny.Proto nelze brát vážně slaboduché bláboly, o kterých jsem se již zmínil, že jednání splnila účel. Nesplnila! Hnijící západ se dál snaží hrát morální hru na spravedlnost, avšak zapomíná se připomenout s tím, že byl strůjcem tohoto válečného konfliktu, ve kterém se zbytečně vraždí slovanské národy.

Mírová konference na mě působila spíše jako veřejné odhalení podpory jednotlivých stran konfliktu. Opět se potvrdila síla zemí BRICS, které budou tím, kdo bude vytvářet světový řád. A k míru říkám zcela bez zábran, že území Ukrajiny mě nezajímá. Za současný stav může komediant Zelenský, který se nechal Spojenými státy zmanipulovat a vtáhnout do této krvavé válečné hry. Ukrajina nestojí za světový válečný oheň, nestojí za životy, které nám válkychtiví chtějí vzít. A doufám, že Ukrajinci to svému komikovi jednoho dne vše spočítají i s úroky!

David Tygr Ploc, předseda strany DOMOV

Související články

7 KOMENTÁŘŮ

  1. Režim dosazený do Kyjeva Západem by měl odstoupit. Pak by mohla Ukrajina s Ruskou federací a s Běloruskem vytvořit soustátí.

    • Človíčku ty vůbec nevíš která bije. Nejdřív si dostuduj co vůbec všechno se na východě Ukrajiny dělo a zvěrstva Ukrajinců proti Rusům. Jako demagogovi ze stáje Fialy a Rychetského Pětikoalice a Pavla ti to jde dobře. Nedivím se Rusku, že zasáhlo jak zasáhlo.

  2. Správně pane Tygře píšete, že když si jeden stát vojensky obsadí území jiného státu, má na něj při mírových jednáních automaticky nárok. Vyplývá to nejen z mezinárodního práva, ale i z logiky věci.

    • Např. když americký režim okupuje část Srbska? Nebo téměř celou Ukrajinu? A dosadí si tam své loutkové režimy.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy