Trenér si zlomil klíční kost. A Slavia na úvod přípravy horko těžko zachraňovala remízu

Trenér fotbalistů Slavie Jindřich Trpišovský je smolař. Během angažmá v Edenu si přivodil již druhou zlomeninu. Tentokrát klíční kosti při jízdě na kole v rámci soustředění v Rakousku. Bez jeho přítomnosti červenobílí jen remizovali v úvodním přípravném zápase s Pardubicemi 1:1.

Trpišovský dnešní duel, v němž za Slavii logicky nenastoupili reprezentanti z EURA, sledoval jen z tribuny. Pražský prvoligový klub informoval na sociální síti X, že nehoda nebyla vážná, přesto si z ní osmačtyřicetiletý trenér odnesl zlomeninu. Mimochodem – ve Slavii již druhou. Vloni v listopadu si při bagu zlomil nos.

»Náš hlavní trenér se zranil při drobné nehodě na kole na kondičním soustředění v Rakousku a zotavuje se ze zlomeniny klíční kosti,« uvedla Slavia.

Slávisté se z kondičního soustředění v Rakousku vrátili v úterý. A dnes je čekal v Roudnici nad Labem první zápas letní přípravy. S Pardubicemi remizovali 1:1, když je od prohry zachránil až v čase 90.+3 nejlepší ligový kanonýr Václav Jurečka. Ten se však musí připravit na velkou konkurenci do útoku, jelikož Slavia s Plzní jednají o přestupu typově podobného hráče, reprezentanta Tomáše Chorého. Podle kuloárních zpráv je vše na dobré cestě…

Na rozdíl od Slavie si v přípravě na nový ročník nedělala problémy mistrovská Sparta. Ve své domovské epet ARENĚ porazila AIK Stockholm 3:1, když se postupně trefili Indrid Tuci, Ondřej Kukučka a Jan Mejdr.

(koz)

FOTO – slavia.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy