Slavia a posily? Skloňují se jména Lingr, Michez či Simon

Ondřej Lingr zpět ve Slavii? Čeká nás týden intenzivních jednání mezi pražským klubem a Feyenoordem Rotterdam, kde ofenzivní záložník nedostává tolik prostoru, jak by čekal.

Lingr odcházel do Feyenoordu za částku okolo čtyř milionů eur (cca 96 milionů korun) plus bonusy. Fotbalová Slavia tak bude muset sáhnout hluboko do klubové peněženky. Kouč Jindřich Trpišovský nicméně přiznal, že by svého bývalého svěřence rád přivítal zpět. »Ondru vždycky rád přivítám. Slavii měl rád, měli jsme spolu dobrý vztah, nadstandardní. Vím, že svoji situaci řeší ve Feyenoordu, dveře tady má vždycky otevřené. Tím, co tady odvedl, to nemůže být jinak,« citovaly Trpišovského klubové stránky.

Slávistický kouč zároveň po utkání s Pardubicemi (2:0) chválil hostujícího Dominiqua Simona a přiznal, že bude mít francouzského fotbalistu v hledáčku. »Měli jsme na něj speciální video s věcmi, které má dobré. Ukázal kvalitu v zápasech. Připomínal mi spíše Ibrahima Traorého, když přišel. Zajímavý hráč. Jenom jsme ho registrovali, ale udělal na nás velký dojem. Nejtěžší je udržet si tu kontinuitu, která se po chvíli může vytratit. Co jsme ho viděli, tak je to zajímavý hráč a nebude to jeho případ. Musíme ho bystře sledovat,« řekl Trpišovský na adresu odchovance Paris SG.

Podle informací isport.cz Slavia momentálně finalizuje příchod kamerunského záložníka Simiona Boubacara Micheze z Beerschotu. O příchodech ale slávistický trenér mluvit nechtěl. »Zklamu vás, nemám žádné informace, řeší to vedení. Soupisku děláme třetího a uzavírá se osmého. Budeme reagovat i na zdravotní stav,« řekl a vyjádřil se i k odchodům z klubu. »Máme nějakou dohodu o tom, kdo může být uvolněný. Třeba Dumitrescu má od léta svolení odejít. Je potřeba soulad více věcí, často se čeká do poslední chvíle. Řeší se to, ale podrobnosti nemám, řeší to vedení.«

(koz)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy