Státní svátek plný magie. Kouzelnická hůlka zdarma i splněná přání po vzoru Harryho Houdiniho

Státní svátek se dá trávit lecjakým způsobem. Nejzábavnější muzeum v Praze láká na fascinující svět optických klamů a 150 interaktivních zábavných exponátů. V sobotu 28. září dostane každé dítě do 15 let, které přijde od 9.00 do 10.00 do Muzea fantastických iluzí Pavla Kožíška kouzelnickou hůlku jako dárek zdarma! 

Muzeum fantastických iluzí je svět neskutečných optických klamů, kde se stanete součástí strhující expozice fantastických optických klamů a velkoformátových trikových obrazů. Dýchne zde na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí. Perfektní zážitek pro všechny bez rozdílu věku!

V sobotu navíc náš nejslavnější kouzelník chystá ve svém divadle v Líbeznicích u Prahy představení pro děti Škola kouzel. Děti promění v kouzelnické učně a každé z nich dostane pravé kouzelnické vysvědčení. Všichni přítomní v sále budou zapojeny do většiny kouzel a soutěží.

V divadle si lze mimo jiné prohlédnout výstavku starých kouzelnických rekvizit, dobových plakátů a hrnečky s podpisy slavných osobností. A pokud si sáhnete na kouzelnickou hůlku v salónku Harryho Houdiniho, tak se vám prý splní vaše tajné přání! V přízemí divadla je otevřený Zrcadlový labyrint, které má nejen u dětí velký úspěch. Těšit se můžete na velké unikátní zrcadlové bludiště, síň smíchu s vtipnými zrcadly, antigravitační místnost, levitující stolek, jedinečné optické klamy a iluze. Zrcadlový labyrint můžete navštívit před nebo po představení. Více na www.divadlokouzel.cz.

(mac)

FOTO – archiv Muzea fantastických iluzí

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy