Gentleman & Žena ČR 2024: zvítězili muzikálový herec a nutriční specialistka

Strašnické divadlo v Praze praskalo ve švech, když se na pódiu sešlo 12 žen a 11 mužů ze všech koutů republiky, kteří bojovali o tituly Gentleman & Žena České republiky 2024. Dvanáctý finalista bohužel nedorazil, poněvadž ho skolil covid.

Muži ve věkové kategorii 24 let a více a ženy ve věkovém rozmezí 24–40 let ze sebe vydali to nejlepší, čím by porotu složenou z osobností uměleckého a společenského života mohli zaujmout. Tančilo se, zpívalo, došlo také na herecké etudy a rozhovory s VIP osobnostmi.

Vítězům přály jedničky – Zlatým Gentlemanem pro rok 2024 se stal 28letý finalista s číslem 1, Martin Hucl z Prahy. Tento muzikálový herec je pyšným tatínkem, který miluje svoji rodinu.

Zlatou Ženou pro rok 2024 se stala opět finalistka s číslem 1 – 26letá nutriční specialistka z Prostějova, Klára Šuhajová, která se čerstvě pyšní titulem Mgr.

Do poroty zasedli například moderátorka Zuzana Bubílková, rocková zpěvačka Ina Urbanová, ředitel soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky David Novotný, umělecký fotograf Jakub Ludvík, módní návrhářka Valentina Armandi, účastník reality show Survivor Jack Hamid a také herec a moderátor Michal Kavalčík. »Já vlastně dneska takovou cenu předávám prvně. Je to moje premiéra. A je to fajn,« řekl úspěšný moderátor. Mimochodem – finálový večer skvěle uváděla Simona Šimková.

Finalisté soutěže Gentleman & Žena ČR 2024 měli příležitost se dobře poznat na soustředění v Chorvatsku, které pro ně připravila organizátorka soutěže Lucy Junk ze StockholmDream Production. »Tato soutěž je pro ženy a muže, kteří chtějí zažít něco neobvyklého. Soutěž jim umožňuje překonat sebe samotné, splnit si svůj dětský sen nebo se jen tak odreagovat od běžného stereotypu,« dodala Lucy s tím, že spolupořadatelem soutěže je spolek Galerie Silných Srdcí a výtěžek z galavečera poputuje na podporu dětí z dětských domovů a matky samoživitelky. Všichni finalisté a finalistky se představili v šatech a oblecích od značky Móda Prostějov. Zuzana Bubílková napsala pro Gentlemany básničku a svou recitací uzavřela slavnostní vyhlášení.

(mac)

FOTO – StockholmDream Production

Předchozí článek
Další článek

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy