OSTRÁ TYGŘÍ STŘEDA: Zpívej, Piráte, zpívej!

Povolební a povodňové důsledky budou pravděpodobně mnohem zásadnější, než se očekávalo. Každý kdo má alespoň čtyři pohromadě, tak doufá, že poprask kolem novodobých pirátských soudruhů bude mnohem větší než pouhá výměna několika ministerských postů. Piráti dlouhodobě preferují mnoho barev, zejména barvy zobrazující nesmysly, jako je LGBT, Prague pride atd. Bohužel nebo bohudík však tak trochu zapomněli, že hlavní barva totality je nyní fialová. Ta fialová, na kterou je většina národa alergická…

Můžeme tomu říkat jakkoli, pirátská nevyzrálost, ukřivděné ego, neschopnost sebereflexe, touha se pomstít, atd. Nejblíže pravdě je asi snaha zachránit potápějící se pirátský koráb, a odstartování jejich záchranné politické kampaně pro volby do Poslanecké sněmovny v roce 2025. Podstatné ale je, že Bartoš pootevřel dveře možné Pandořiny skřínky. A my musíme doufat, a přiložit ruku k dílu, aby se ty dveře otevřely dokořán. Piráti proto, aby se zachránili, musejí hrát vabank. O ně ale nejde, jde o nás. Pojďme to, co začal Bartoš, rozvířit, aby nám to neusnulo.

Jaké tedy jsou podstatné dnešní otázky. Jak je možné, že piráti léta přehlíželi něco, co jim teď vadí? Kdo jsou ti velcí kluci z ODS? Jaký tunel Bartoš zastavil? Kdo se toho tunelu zúčastnil? A kdy bude Bartoš či jeho strana podávat trestní oznámení? O jaké rozkrádání státu jde? Vydírání a předávání dat za pouhých 360 milionů je také zajímavé. Jaké firmy počítali s o miliardu předraženými zakázkami? A opravdu chce pirát Bartoš dělat něco pro naši zemi? Pokud ano, tak ať vše dokáže a to co nejdříve. A teď již nepodstatná je úvaha o tom, jestli si Bartoš vůbec uvědomuje, co je sebereflexe?

Američtí úředníci se budou snažit co nejdříve nahradit pirátské ministry. Poslušný a dobře vycvičený Lipavský jim ochotně pomůže, protože loutky se nerady vzdávají svých korýtek. A fialovci pojedou dál, jako by se nic nestalo. Ale ono se stalo! Bartoš otevřel něco, co nesmí utichnout, proto oceňuji výzvu Ladislava Vrábela směrem k Bartošovi. Piráti se stali nepohodlnými, a my nesmíme zapomenout na jejich velmi užitečnou politiku při jejich snaze o nereálný návrat. Například vzpomene si dnes ještě někdo na jejich návrh jednoprocentní daně z nemovitosti z roku 2021? FUJ!

Nepřipomíná vám to něco? Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? Ale ne, dejme tomu výstižnější formu, která doufám přispěje k potřebným změnám. Takže říkám: Zpívej, piráte, zpívej! A hodně nahlas! Vše je na dobré cestě, pětizlo se rozpadá, Volodymyr v teplákách už nikoho nebaví, a BRICS je stále silnější. Pomozte potřebným změnám, alespoň sdílením pravdy. Česká republika je i vaše země, váš DOMOV.

David Tygr Ploc, předseda strany DOMOV

Související články

2 KOMENTÁŘŮ

  1. Já jsem byl přítomen u korupce za 14 miliard korun – viz článek níže, a víte, kolik jsem se nachodil k Pirátům a ke Šlachtově Přísaze, aby mi s touto korupcí pomohli? Kašlali na mě obojí a teď jsem dokonce já sám pod Fialovou vládou žalován vykonstruovaným trestním oznámením za údajnou dezinformaci. Myslíte, že to někomu jako Pirátům a nebo Přísaze vadí? Nečekejte od nich nic pozitivního. Takže teď ,nejen že zavírá Fialova vláda z politických důvodů Čermák, Tušl, Popelka atd., teď už se Fialova vláda snaží zavírat i ty, co zde válčí proti korupci. Ta korupce, která nás stála 14 miliard korun, proběhla za vlády pana Čistého a pan Rozpočtově odpovědného, to je mezi léty 2009 – 2012. [Link deleted] Brzy mě čeká soud v této politicky vykonstruované kauze.

    • Ten můj článek se nazývá “Za nahlášení korupce šup za katr” a vyšel na stánkách Aliance národních sil.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy