Kdo volí ANO, neexistuje

Zlaté Rudé právo Zdeňka Hořeního s ústředním ředitelem Kavčích hor doktorem Zelenkou a tzv. normalizačním vládcem kultury soudruhem Miroslavem Müllerem – tihle všichni jsou jen slabým odvarem dnešní mediální propagandy. Protože výraz »svoboda slova« je logický nesmysl, nic takového nikdy nikde neexistovalo, anžto logicky existovat nemůže. Vždy je to o tom, že koho chleba jíš, toho píseň musíš pět. Tečka. Kdo těm polistopadovým tlachům o svobodě slova uvěřil, notabene dosud neprozřel a věří jim dodnes, toho mi je neupřímně líto.

K obveselení to sice není, já se tím přesto bavím. Tou směšností dnešní novinářů, tou ponižující okatostí, když vůbec ničím tu směšnost nemaskují. Snad si ji i užívají, rochní si v ní. Je to vlastně stejný model jako u očkovaných proti covidu. Ti také čím vícekrát jsou opíchaní, tím častěji se u nich covid opakuje. Novináři mají ty samé projevy – čím láskyplněji se nechají »píchat« svými nadřízenými, tím hlasitěji do nebe volajících směšností se dopouštějí. Na jaký terč střílím?

Krajské volby jasně vyhrálo Babišovo ANO, setrvale nepřítel číslo 1 všech zednářských redakcí rádoby českých médií. Fakt učůrávám smíchy, když čtu, jak ony o tom Andrejově velkém triumfu informují. Zase páni pisálkové chytli covid, byvše očkováni popatnácté, mnozí i vícekrát… Z toho informačního menu čouhá jak jim sláma z bot, že Babiš si de facto ten volební výsledek vymyslel, že vylezl na vrchol Čapího hnízda a odtud oznámil Česku, že v těchto krajských volbách si stanovil výsledek 35,38 % a TEČKA. Ona totiž ta informovanost vyznívá tak, jako by za tím výrazným vítězstvím hnutí ANO vůbec nestáli občané-voliči. Ty mainstream okatě přehlíží, konec konců nic nového pod Čapím hnízdem – přehlíží je po celou dobu, co je ANO na domácí politické scéně. Určitě si toho všímáte – Babišovi a spol. je nasazována jedna psí hlava za druhou, v každém druhém titulku je ANO za něco plísněno, pak se sice objeví agenturní průzkum volebních preferencí s jasnou dominancí ANO, ovšem »svobodní« pisálkové toho nedbají a stále si melou to svoje. Občané-příznivci ANO jako by nebyli. Totální ignorace. Babiš má v parlamentních odhadech setrvale dost přes 30 procent, což je třetina obyvatel ČR, a co jako? Tito lidé prostě a jednoduše neexistují.

Nedávno jsem četl pěkný citát: »Žádný učený z nebe sice nespadl, ale debily jako kdyby házeli.« Jen je, proboha, ze soucitu nechytejte…, ať si tu hubu rozbijou pořádně…

Robert Fish

Související články

1 KOMENTÁŘ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy